Για μένα

1:02 μ.μ.Χριστίνα Γεωργαλλή

.
Η Χριστίνα Εμμ. Γεωργαλλή, γεννήθηκε το 1991 και μεγάλωσε στην Κω. Σπούδασε λογοθεραπεία στα Ιωάννινα. Ζει στην πόλη Sheffield της Αγγλίας με στόχο να πραγματοποιήσει σπουδές στην ψυχολογία και τις νευροεπιστήμες.
Δημιουργική, ενθουσιώδης, πείσμων, ανυπόμονη, έχει πολλούς στόχους και λατρεύει να γράφει. Ξεκίνησε από το προσωπικό ιστολόγιο “Σκέψεις, σκέψεις, σκέψεις…” το οποίο αποτελεί ένα χρονικό καταγραφής σκέψεων από την εφηβεία, τη μετα-εφηβική περίοδο, την ενηλικίωση, έως.. σήμερα. 
Λατρεύει τα ταξίδια, τη συγγραφή, το blogging και τις τέχνες (μουσική, ζωγραφική, φωτογραφία, λογοτεχνία, ποίηση, θέατρο, χορός). 
Γράφει για τον εαυτό της, χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς και χωρίς πρόγραμμα, μόνο όταν το έχει ανάγκη. Δεν έχει γράψει βιβλία, αλλά εύχεται να το καταφέρει. Άλλωστε δε θα σταματήσει ποτέ να προσπαθεί να εξελίξει ό,τι αγαπά. Σέβεται τη διαφορετικότητα και την απαιτεί. Τα σχόλια στα γραπτά της κρίνονται απαραίτητα.


Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει.
Κανένα μεγάλο έργο δεν έχει γίνει από διστακτικούς που ψάχνουν σιγουριά.
Δεν θα βρέξει ποτέ τριαντάφυλλα. Αν θέλουμε να έχουμε περισσότερα τριαντάφυλλα, πρέπει να φυτέψουμε περισσότερες τριανταφυλλιές.
Μια χαμένη μάχη είναι η μάχη που νομίζεις ότι έχασες.
Ο άνθρωπος είναι καταδικασμένος να είναι ελεύθερος.

Το πρώτο απόσπασμα είναι γνωμικά της George Eliot (Τζωρτζ Έλιοτ, Αγγλίδα συγγραφέας), ενώ οι τελευταίες δύο προτάσεις είναι φράσεις του Jean-Paul Sartre (Ζαν-Πωλ Σαρτρ, Γάλλος φιλόσοφος).


*Το blog αυτό (αλλάζοντας διάφορες εμφανίσεις) λειτουργεί από το Σεπτέμβρη του 2008, όντας έφηβη. 

You Might Also Like

0 σχόλια/comments

My instagram photos!

Instagram

Φορμα επικοινωνιας