Full width home advertisement

Ψυχολογία

Διατροφή

Ταξίδια

Σκέψεις και Απόψεις

Νέα Μου

Άλλα Ενδιαφέροντα Άρθρα

Post Page Advertisement [Top]

Λίγα λόγια για το συγγραφέα του blog

Λίγα λόγια για το συγγραφέα του blog
.
Η Χριστίνα Εμμ. Γεωργαλλή, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κω. Σπούδασε λογοθεραπεία στα Ιωάννινα. Μετακόμισε μόνιμα στην Αγγλία, στην πόλη Sheffield, το 2016. Από το Σεπτέμβριο του 2018 ζει στη Γλασκώβη, καθώς ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στις νευροεπιστήμες και την ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης.

Δημιουργική, ενθουσιώδης, πείσμων, ανυπόμονη, έχει πολλούς στόχους και λατρεύει να γράφει. Ξεκίνησε από το προσωπικό ιστολόγιο “Σκέψεις, σκέψεις, σκέψεις…” το οποίο αποτελεί ένα χρονικό καταγραφής σκέψεων από την εφηβεία, τη μετα-εφηβική περίοδο, την ενηλικίωση, έως.. σήμερα. Σε μια προσπάθεια ενσωμάτωσης του αντικειμένου σπουδών στο blog, αυτό απέκτησε τον τίτλο "The Psy Angles".

Λατρεύει τα ταξίδια, τη συγγραφή, το blogging και τις τέχνες (μουσική, ζωγραφική, φωτογραφία, λογοτεχνία, ποίηση, θέατρο, χορός). 
Γράφει για τον εαυτό της, χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς και χωρίς πρόγραμμα, μόνο όταν το έχει ανάγκη. Σέβεται τη διαφορετικότητα και την απαιτεί. Δεν έχει γράψει βιβλία, αλλά εύχεται να το καταφέρει. Δε θα σταματήσει ποτέ να προσπαθεί να εξελίξει ό,τι αγαπά, άλλωστε.

Στα κείμενά της θα τη βρείτε λογική και παράλογη, θυμωμένη και ανθρώπινη, ευαίσθητη και σκληρή. Κανείς δεν είναι τέλειος! 


Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει.
Κανένα μεγάλο έργο δεν έχει γίνει από διστακτικούς που ψάχνουν σιγουριά.
Δεν θα βρέξει ποτέ τριαντάφυλλα. Αν θέλουμε να έχουμε περισσότερα τριαντάφυλλα, πρέπει να φυτέψουμε περισσότερες τριανταφυλλιές.
Μια χαμένη μάχη είναι η μάχη που νομίζεις ότι έχασες.
Ο άνθρωπος είναι καταδικασμένος να είναι ελεύθερος.

Το πρώτο απόσπασμα είναι γνωμικά της George Eliot (Τζωρτζ Έλιοτ, Αγγλίδα συγγραφέας), ενώ οι τελευταίες δύο προτάσεις είναι φράσεις του Jean-Paul Sartre (Ζαν-Πωλ Σαρτρ, Γάλλος φιλόσοφος).


*Το blog αυτό (αλλάζοντας διάφορες εμφανίσεις) λειτουργεί από το Σεπτέμβρη του 2008, όντας έφηβη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]